Nie jesteś zalogowany.
Jak w temacie - czy oferta kredytu stokrotka jest konkurencyjna w stosunku do ofert kredytów hipotecznych innych banków?
Bardzo dobre pytanie, tez wpadla mi w rece informacja o tym kredycie - stukrotnosc twoich zarobkow. Czy ktos ma jakies doswiadczenia w tym temacie?
nie wiem, ale to jest chyba duża ściema, że 100 krotne zarobki - znajomej bank odmówił tego kredytu (a napaliła się, bo mają podobno bardzo długi okres kredytowania) ze względu na zbyt niskie wg nich zarobki (a znajoma powyżej średniej krajowej zarabia...)
Witam - z tego co wiem, 100 krotność zarobków w kredycie stokrotka to wabik marketingowy.
Po pierwsze, aby skorzystać z tego kredytu, musisz mieć zarobki powyżej 3200zł na rękę (netto) - wyjątek to kredyt w ramach programu rodzina na swoim - tam zarobki mogą być niższe o 200zł.
A poza tym, to rzeczywiście kredyt stokrotka możesz zaciągnąć nawet na 50 lat - tylko że wtedy to oddasz bankowi dużoooo kasy.
ona napisał:
Bardzo dobre pytanie, tez wpadla mi w rece informacja o tym kredycie - stukrotnosc twoich zarobkow. Czy ktos ma jakies doswiadczenia w tym temacie?
ja mam w tym banku konto, to ogolnie przegladam, co oferuja, bo sie przymierzam do kredytu hipotecznego. strokrotka to dla tych, co zarabiaja ponad 3tys i to by bylo na tyle, jesli chodzi o wymagania. reszta standard jak zwykle i glownie to obliczanie zdolnosci kredytowej jest plusem duzym
Czyli ładne opakowanie, a produkt standardowy ![]()
Swoją drogą, Getin Bank ma niezłe reklamy